Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κύκλωμα ναρκωτικών στην Ισπανική αστυνομία

Η ισπανική αστυνομία εξάρθρωσε ένα κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών μέσα στις τάξεις της, συλλαμβάνοντας εννέα μέλη της παραστρατιωτικής χωροφυλακής (Guardia Civil), δήλωσαν αξιωματούχοι σήμερα.

Οι αστυνομικοί έδρευαν στο... Φουερτεβεντούρα, ένα νησί στα Κανάρια. Συνελήφθησαν επίσης 11 ακόμη πρόσωπα.

Το κύκλωμα πιστεύεται ότι διακινούσε λαθραία χασίς από το Μαρόκο στο Φουερτεβεντούρα και το διένειμε σε εμπόρους. Ορισμένοι από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν οδηγώντας ένα πλεούμενο που μετέφερε χασίς σε μια παραλία, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες που περιλαμβάνονται στην δικογραφία η οποία σχηματίζεται σε βάρος των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνονται απαγωγές, βασανισμοί, απειλές κατά ζωής και παραχάραξη επίσημων εγγράφων της αστυνομίας.

Η Μαρία δελ Κάρμεν Ερνάντεθ, εκπρόσωπος της αυτοδιοίκησης στα Κανάρια νησιά, είπε ότι οι συλλήψεις των αστυνομικών αποτελούν μια ένδειξη του επαγγελματισμού της αστυνομίας. «Δεν δίστασαν να συλλάβουν συναδέλφους τους που εμπλέκονταν» στην υπόθεση, είπε.