Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Στη Ρέντινγκ ο Άντκινς

Ο νέος τεχνικός των «royals», επιστρέφει σε πάγκο ομάδας της πρώτης κατηγορίας μόλις δύο μήνες μετά την απόλυσή του από τη Σαουθάμπτον.

Ο Άντκινς θα διαδεχθεί στον πάγκο των νεοφώτιστων, τον Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ που έπειτα από... ένα σερί έξι χαμένων παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις, απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία.

Οι «royals», βρίσκονται στο -7 από τις θέσεις σωτηρίας και ισοβαθμούν αυτή τη στιγμή με την ΚΠΡ, στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 30 αγωνιστικές. Φυσικά, το έργο που ανέλαβε ο Άντκινς είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά οι φιλοδοξίες του και το πλάνο που του παρουσίασαν οι διοικούντες τον σύλλογο, ήταν αυτά που τον οδήγησαν στη συμφωνία με τη Ρέντινγκ μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Ίσως και η πικρία για τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε η συνεργασία του με τους «Αγίους», τη στιγμή που έδειχνε η πρώην ομάδα του ότι το νερό έχει μπει στο αυλάκι…

Πηγή: england365.gr