Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Σεμινάριο «Βασικές γνώσεις ορολογίας επιχειρηματικών συναλλαγών στα ρώσικα»

Το Κ.Ε.Κ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου διοργανώνει το 1ο από μια σειρά τριών σεμιναρίων των 30 ωρών σε επιχειρηματίες ή σε στελέχη επιχειρήσεων με θέμα «Βασικές γνώσεις ορολογίας επιχειρηματικών συναλλαγών στα ρώσικα» 

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: ...11 Μαρτίου έως 6 Μαΐου 2013 
Απευθύνεται: 
Στους επιχειρηματίες ή σε στελέχη των επιχειρήσεων που επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους στην Ρώσικη γλώσσα, ώστε ν’ ανταποκρίνονται σωστά σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών συναλλαγών. 
Σκοπός: 
Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της γλώσσας και η σωστή έκφραση ιδεών και προσωπικών απόψεων, η διαχείριση λεπτομερειών σε επαγγελματικές συζητήσεις και σε γραπτά κείμενα, η δυνατότητα σύνταξης επαγγελματικών επιστολών, αναφορών και σημείων καθώς επίσης η εκμάθηση και βελτίωση της ορολογίας. 
Θεματικές Ενότητες : 
• Γνωριμία με την γλώσσα ( αλφάβητο – βασικοί κανόνες προφοράς ) • Βασικές εκφράσεις επικοινωνίας • Λεξιλόγιο σε εμπορικά καταστήματα • Αριθμοί – ώρες – ωράρια • Τρόποι τραπεζικών συναλλαγών • Εξάσκηση προφορικού λόγου • Επανάληψη Εισηγήτρια: η Μουραντιάν – Μπουχαλάκη Γκοχάρ είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας και Αγγλικών στο Valeri Bryusov State Institute της Αρμενίας. Εργάστηκε σαν Line Manger στην Εταιρεία Freight Forwarding “Apaven” Co. Ltd της Αρμενίας και έχει μεγάλη εργασιακή εμπειρία στα ιδιαίτερα μαθήματα Ρώσικων. 
Διάρκεια σεμιναρίου: 30 ώρες – Δευτέρα και Τετάρτη 19:00μ.μ – 21:00μ.μ. 
Κόστος προγράμματος: τιμή 90 ευρώ 
Επικοινωνία: Πληροφορίες και αιτήσεις στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ/νο 2810-302735 κα Μαίρη Βενιχάκη venihaki@katartisi.gr από τις 08:00πμ έως 3:00 μ.μ. 
Ιστοσελίδα: www.katartisi.gr Πηγή: flashnews.gr