Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Έσπασαν στο ξύλο αστυνομικό για μια παρατήρηση!

Επιχείρηση με τη συμμετοχή ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων βρίσκεται σε εξέλιξη στον καταυλισμό τσιγγάνων στην περιοχή Καλλιθέα της Ρόδου, για τη σύλληψη μιας ομάδας νεαρών που κόντεψαν να σκοτώσουν στο ξύλο έναν 27χρονο αστυνομικό επειδή τους έκανε παρατήρηση γιατί οδηγούσαν επικίνδυνα!

Ο άτυχος αστυνομικός.... που ήταν εκτός υπηρεσίας κινούνταν το απόγευμα με τη μηχανή του προς την Καλλιθέα όταν είδε δύο αυτοκίνητα με επιβάτες νεαρούς τσιγγάνους να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς και έκανε συστάσεις στον έναν από τους οδηγούς. 

Μην γνωρίζοντας ότι είναι αστυνομικός καθώς φορούσε πολιτικά, οι τσιγγάνοι τον καταδίωξαν, τον εγκλώβισαν και τον υποχρέωσαν να κατεβεί από την μοτοσικλέτα.

Αμέσως μετά, άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα επί αρκετή ώρα με γροθιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα και, όταν τον άφησαν αιμόφυρτο στο δρόμο, μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και έφυγαν. 

Ο τραυματίας ειδοποίησε τους συναδέλφους του που εντόπισαν τα αυτοκίνητα των δραστών και άρχισαν να τα καταδιώκουν στους δρόμους της πόλης, καθώς οι οδηγοί τους δεν συμμορφώθηκαν με το σήμα που τους έκαναν να σταματήσουν. 

Το ένα από αυτά κατάφερε να φτάσει στον καταυλισμό, αλλά αμέσως σήμανε συναγερμός και η Εισαγγελία Ρόδου έδωσε εντολή για την επιχείρηση. 

Ο τραυματισμένος αστυνομικός διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
πηγή:protothema.gr