Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Λέτε ο Αναστασιάδης να αποδειχθεί πιο πατριώτης από τους Έλληνες πολιτικούς;

Ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, εκφράζοντας σε μεγάλο μέρος την άποψη των Κυπρίων, αλλά και της Κυπριακής πολιτικής ηγεσίας, ανέφερε πώς «αν θέλουν να μας καταστρέψουν, να έχουμε το θάρρος να πούμε ότι μπορούμε να ζήσουμε και μόνοι μας, με την κυπριακή λίρα που είχαμε προηγουμένως». 

Ταυτόχρονα ο νέος Πρόεδρος... της Κύπρου κ. Νίκος Αναστασιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε στην Αθήνα με συγκεκριμένο αίτημα να καταβάλει η Ελλάδα στην Κύπρο ποσό 2 δις ευρώ από το μέρος του δανείου που έλαβε η Ελλάδα για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, προκειμένου να ανακεφαλαιοποιηθούν οι Κυπριακές τράπεζες και να μην αναγκαστούν να κουρευτούν. Μην ξεχνάμε ότι η κρίση στις κυπριακές τράπεζες οφείλεται σε μεγάλο μέρος στα ελληνικά τοξικά ομόλογα.

Στις κινήσεις αυτές της Κυπριακής πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας, διακρίνουμε μια γενναιότητα και μια σαφή στόχευση να σταθεί η Κύπρος με αξιοπρέπεια απέναντι στην τρόϊκα κάτι που δεν διακρίναμε στους «γερμανόφιλους» Έλληνες πολιτικούς.

Μέχρι τώρα θαυμάζαμε τον αείμνηστο Τάσο Παπδόπουλο για τη γενναία στάση του στο σχέδιο Ανάν. Λέτε τώρα να αποδειχθεί και ο κ. Αναστασιάδης πιο πατριώτης από τους Έλληνες πολιτικούς;
Πέτρος Χασάπης