Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Έδεσσα: Παλιός σκουπιδότοπος μετατράπηκε σε σκοπευτήριο

Ένας παλιός σκουπιδότοπος "μεταμορφώθηκε" σε μία σημαντική αθλητική υποδομή στο δήμο της Έδεσσας, στο νομό Πέλλας. 

Συγκεκριμένα, στην περιοχή Μπρες του δημοτικού διαμερίσματος Μεσημερίου, εκεί όπου έως πρόσφατα ...παρατηρούνταν ανεξέλεγκτη εναπόθεση των απορριμμάτων, δημιουργήθηκε ένα σκοπευτήριο, μετά τις απαραίτητες παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής.

Το σκοπευτήριο Μεσημερίου, το οποίο διαμορφώθηκε κατάλληλα με χωματουργικές και άλλες εργασίες, εγκαινιάστηκε από τον δήμαρχο 'Εδεσσας, Δημήτρη Γιάννου, τον εκπρόσωπο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Νικόλαο Διακάκη και τον πρόεδρο του Σωματείου Πρακτικής Σκοποβολής νομού Πέλλας, Παναγιώτη Σαμουηλίδη, παρουσία πλήθος κόσμου.

Ο εκπρόσωπος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας κ.Διακάκης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρέμβαση και τη λειτουργικότητα του χώρου, ενώ ο δήμαρχος κ.Γιάννου αναφέρθηκε στη συνεργασία της δημοτικής αρχής και φορέων της κοινωνίας, τονίζοντας πως με ελάχιστο κόστος δημιουργήθηκε μια σημαντική αθλητική υποδομή για την περιοχή. Λίγο καιρό πριν από τα εγκαίνια του χώρου, το σκοπευτήριο Μεσημερίου φιλοξένησε και τους πρώτους του σκοπευτικούς αγώνες με τη συμμετοχή περίπου 200 σκοπευτών από όλη την Ελλάδα.

Το σκοπευτήριο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την πόλη της 'Εδεσσας. Σε έκταση περίπου 3,5 στρεμμάτων περιλαμβάνονται 7 στάδια, με το ένα να είναι διπλό, κάνοντας το ικανό να φιλοξενεί αγώνες μέχρι Level II.
agelioforos.gr