Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Τελεσίγραφο από Τουρέ

Ο Ιβοριανός άσος έστειλε μήνυμα αποχώρησής μέσω του μάνατζέρ του, με τον ίδιο να πιέζει για άμεση ανανέωση του συμβολαίου του. Διορία που εκπνέει στο τέλος της εβδομάδας από τον 29χρονο μέσο.

Ο Τουρέ δείχνει ενοχλημένος από ...τις συνεχείς διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για τον ίδιο.

Όπως ισχυρίστηκε ο ατζέντης του, οι συζητήσεις έχουν κρατήσει έξι μήνες και η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν είναι διατεθειμένη να κάνει περισσότερη υπομονή.

«Εάν υπογράψουμε μέσα στις επόμενες τρεις με τέσσερις ημέρες, τότε τα πράγματα είναι καλά. Εάν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε δεν θα περιμένουμε περισσότερο και θα αρχίσουμε τις διαπραγματεύσεις με άλλους συλλόγους», φαίνεται να έχει δηλώσει ο Ντμίτρι Σέλουκ στη «Sun», με τα αγγλικά Μέσα να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικά στη μετάδοση της είδησης.

Μάλιστα, ο Σέλουκ φέρεται να έχει δηλώσει πως «ο Γιάγια θα φύγει το Μάιο» σε περίπτωση που δεν υπάρχουν άμεσες εξελίξεις.

Το συμβόλαιο του Ιβοριανού άσου λήγει το καλοκαίρι του 2015.

Πηγή: england365