Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αφήστε τις τράπεζες και τους ΟΤΕδες να καταρρεύσουν! Πρόεδρος της Ισλανδίας μέσα στο “στόμα” του Νταβός - ΒΙΝΤΕΟ


Την ώρα που τα κανάλια της διαφθοράς μας δείχνουν τα διεθνή λαμόγια τύπου Σόρος στο Νταβός, ο πρόεδρος της Ισλανδίας έδωσε μαθήματα πατριωτικής οικονομικής διαχείρισης .

Πριν 2-3 μήνες υπήρξαν διάφορες αναφορές για το το ακριβώς συνέβη στην Ισλανδία και για το πώς ....ο μάγκας πρόεδρός τους έθεσε βέτο στο ΔΝΤ σχετικά με την πολιτική της αυστηρής λιτότητας και της περικοπής των συντάξεων. Βέβαια δεν συνέφερε κανένα να ακουστεί μία άλλη λύση (όπως αντίστοιχα του Ισημερινού) και γι αυτό φαγώθηκε.

Αυτή στο τωρινό βιντεάκι είναι μία συνέντευξη 2 λεπτών του ίδιου προέδρου από το Νταβός πριν καμιά βδομάδα! Δείτε την οπωσδήποτε! Μην περιμένετε κανένα κανάλι να τη μεταδώσει!Παρατηρήστε μόνοι σας το βιντεάκι και δέστε από ποιο ξένο κανάλι λαμβάνεται αυτή η συνέντευξη! Μήπως από το CNN ή το BBC ή τη DW; Όχι βέβαια! Δεν συμφέρει να ακούν τα πρόβατα τέτοια πράγματα!olympia.gr