Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΣAΛΟΣ στην Πάτρα: Η ξανθιά καλλονή έγινε «καπνός» με 1 εκατ. ευρώ

Παράτησε το σύζυγό της αφού πρώτα φρόντισε να αδειάσει τον τραπεζικό του λογαριασμό…

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε να εξαπατήσει τον σύζυγο της μια 38χρονη καλλονή, η οποία αφού πρώτα.... τον έπεισε με τα ψεύτικα συναισθήματα της, στην πορεία ξεκίνησε να τον εκμεταλλεύεται και να του αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά. 

Ως αποτέλεσμα της δεκαοχτάχρονης σχέσης τους ήταν εκείνη να εγκαταλείψει μέσα σε μια νύχτα την συζυγική τους εστία και φεύγοντας να βάλει στην τσέπη της και έναν τραπεζικό λογαριασμό με ένα εκατομμύριο ευρώ.

Όπως αναφέρει το dete.gr, ο ίδιος σε μήνυση που κατέθεσε εναντίον της στην Ασφάλεια Πατρών για κακουργηματική απάτη και κλοπή, η 38χρονη την μοιραία νύχτα και μέσα στο ποτήρι με το κρασί που τον κέρασε, υποψιάζεται ότι του έριξε υπνωτικό με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να αποκοιμηθεί την ώρα που εκείνη έκανε φύλλο και φτερό κάθε σημείο του σπιτιού.

Για τον λόγο αυτό και προκειμένου να επιβεβαιωθεί η υποψία του αλλά και να διαπιστωθεί η επικινδυνότητα της ουσίας που χωρίς να το γνωρίζει ήπιε, ο 48χρονος έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ σε λίγες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα τους, τα οποία και θα αποτελέσουν στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί εναντίον της.

Από την ημέρα εκείνη η όμορφη 38χρονη έχει εξαφανιστεί, ενώ ο σύζυγος μετά από τα όσα έγιναν είναι αποφασισμένος περισσότερο από κάθε άλλη φορά να διεκδικήσει τα χρήματα που του ανήκουν και να την κλείσει στην φυλακή.

«Θέλω να την δω στη φυλακή εκείνη αλλά και όποιους την βοήθησαν να βάλει σε εφαρμογή το σατανικό της σχέδιο που λίγο έλειψε να με στείλει στον τάφο», δήλωσε o 48χρονος, ο οποίος το πρώτο που ζήτησε από τους δικηγόρους του ήταν να κάνουν τα πάντα ώστε να παγώσουν έστω και προσωρινά τον τραπεζικό λογαριασμό που έγινε η αφορμή για να ξεσπάσει ανάμεσα στο ζευγάρι μια ανελέητη κόντρα.

Έτσι το Μονομελές Πρωτοδικείο της Πάτρας, απαγορεύει στην τράπεζα να αποδώσει στην 38χρονη το χρηματικό ποσό του λογαριασμού με 904.000 ευρώ, που ναι μεν έχει ανοιχτεί στο όνομα της, αλλά λόγω της κρισιμότητας της υπόθεσης επιβάλλει τη δέσμευσή του.

«Τα λεφτά είναι δικά μου, μου ανήκουν ήταν από αποζημίωση απαλλοτρίωσης ακινήτου από κληρονομιά. Έχω όλα τα αποδεικτικά έγγραφα που μαρτυρούν πως εγώ είμαι ο δικαιούχος» εξηγεί ο 48χρονος.

Τις έρευνες στην υπόθεση έχει αναλάβει από την πρώτη κιόλας στιγμή κλιμάκιο της Ασφάλειας Πατρών, καθώς και της Αθήνας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί πολλά κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιούσε η 38χρονη, χωρίς ο σύζυγος της να γνωρίζει κανέναν από τους αριθμούς τους. Επίσης για την υπόθεση ερευνάται ο ρόλος του θείου και της μητέρας της 38χρονης, ενός νεαρού αστυνομικού και ενός συνταξιούχου, μιας 60χρονης γειτόνισσας, ενός τραπεζικού υπαλλήλου, καθώς και ακόμη ενός άλλου άνδρα που βρισκόταν πολύ κοντά στην 38χρονη. Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο ο 48χρονος να έπεσε θύμα απάτης που είχε στήσει η όμορφη σύζυγός του, με συνεργούς της.