Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

5 σημάδια ότι σας σκέφτεται ο πρώην σας!

Nα γυρίσετε πίσω ή όχι;

Δεν χρειάζεται να σας το πούμε, αλλά όλοι γνωρίζετε ότι οι χωρισμοί είναι δύσκολοι και επίπονοι.

Ακόμα χειρότερα φυσικά, όταν ...ο ένας από τους δύο δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην και ζει με την ελπίδα της επανασύνδεσης!

Η αλήθεια είναι ότι όταν δύο άνθρωποι έχουν υπάρξει ζευγάρι, πολύ δύσκολα ξεκόβεις εντελώς, εκτός αν ο χωρισμός έγινε κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες.

Αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον πρώην τους και κλαίνε ολιμερής κι ολονυχτίς για τη χαμένη τους αγάπη, παρακάτω σας έχουμε κάποια σημάδια ότι κι εκείνος σας σκέφτεται και δεν σας έχει διαγράψει εντελώς από τη ζωή του...

1. Συχνά τηλέφωνα: Τι κι αν έχετε χωρίσει; Τίποτα από τη συμπεριφορά και τις συνήθειές σας δεν το μαρτυρά αυτό. Εκεί που μιλούσατε στο τηλέφωνο 10 φορές την μέρα, τώρα μιλάτε 15! Σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που αν χτυπήσει το κινητό και δεν ακούσετε τη φωνή του, απογοητεύεστε. Οk σας σκέφτεται, αλλά και τι μ' αυτό; Σας έχει προτείνει να είστε και πάλι μαζί; Σας έχει πει να βγείτε για ποτό; Χαλαρώστε κορίτσια και μην ενθουσιάζεστε. Έχετε σκεφτεί ότι ίσως να του λείπει η συντροφικότητα και απλά να σας χρησιμοποιεί μέχρι να βρει κάτι άλλο;

2. Κρατάει την προσωπική του ζωή μυστική: Δεν έχετε ιδέα αν υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή του και όποτε τον βλέπετε είναι πάντα μόνος του. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα λοιπόν να μην φανερώνει κάτι προκειμένου να μην σας χάσει. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να σας σκέφτεται καθαρά και μόνο σαν άνθρωπο και απλά να μην θέλει να σας στενοχωρήσει. Βέβαια, ας μην αποκλείουμε και την πιθανότητα να μην έχει βρει κάτι μόνιμο.

3. Το προφίλ του στο facebook είναι γεμάτο... καψουροτράγουδα: Δεν μπορεί να σας το πει ευθέως και γι' αυτό το προσπαθεί εμμέσως πλην σαφώς να σας το δηλώσει. Ανεβάζει το τραγούδι σας ή άσματα δακρύβρεχτα που μιλάνε για χωρισμό. Είναι φως φανάρι ότι το παιδί πονάει και σας θέλει πίσω. Πριν όμως τρέξετε με αυταπάρνηση και γεμάτη έρωτα ξανά στην αγκαλιά του όμως, λάβετε σοβαρά υπόψη σας και τα ακούσματά του γενικότερα. Αν είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια, μάλλον δεν ανεβάζει τα τραγούδια για εσάς.

4. Ρωτάει για εσάς: Σίγουρα έχετε κοινούς γνωστούς και φίλους. Αν λοιπόν μια φορά την εβδομάδα, μπορεί και περισσότερες, έρχεται κάποιος και σας λέει ότι είχε την κουβέντα σας με τον πρώην, τότε μάλλον δεν σας έχει βγάλει εντελώς από το μυαλό του. Ωστόσο, κάνετε έναν κόπο να ρωτήσετε τι είδους κουβέντα είχαν. Διότι αν αυτή η κουβέντα περιελάμβανε βρισίδια και πάσης φύσεως κατάρες για το άτομό σας, τότε πιθανότατα απλά να σας μισεί!

5. Τον βλέπετε έξω συχνά: Στις 10 φορές που θα βγείτε για ποτό, τις 9 σίγουρα θα τον βρείτε μπροστά σας. Λογικό θα μας πείτε γιατί είχατε και τα ίδια στέκια, αλλά τόσες συμπτώσεις πια; Έχετε μήπως σκεφτεί ότι πολύ απλά σας παρακολουθεί; Το πώς δεν είναι και τόσο δύσκολο. Πλέον με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είμαστε σε θέση να ξέρουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκεται ο καθένας είτε το θέλουμε είτε όχι.
Πηγή: queen.gr