Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Συλληψη 30χρονου για παράνομο στοίχημα μέσω Internet

Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού για παράνομο στοίχημα μέσω διαδικτύου.

Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος... συνελήφθη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού, για διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος μέσω του διαδικτύου.

Ειδικότερα, μετά από στοχευμένη ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα, από εξειδικευμένο αστυνομικό προσωπικό, προέκυψε ότι ο 30χρονος, μέσω διαφημιστικής καμπάνιας που διενεργούσε στο διαδικτύου σχετικά με υπηρεσίες στοιχήματος, προσέλκυε ιδιοκτήτες πρακτορείων του Ο.Π.Α.Π και άλλα ενδιαφερόμενα πρόσωπα, υποσχόμενος μεγαλύτερες αποδόσεις.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος προωθούσε τα στοιχήματα των παικτών σε διαφορετικές εταιρίες της αλλοδαπής, όπου τα κέρδη δεν φορολογούνται, με αποτέλεσμα οι παίκτες να αποκτούν μεγαλύτερα κέρδη και το Δημόσιο να στερείται τους αναλογούντες φόρους.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες (26-02-2013) στο σπίτι του, σε περιοχή της Κορινθίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Είκοσι τρία (23) διαφημιστικά φυλλάδια της εταιρίας στην οποία ο 30χρονος φέρεται ως υπεύθυνος.
• Εννέα (9) χειρόγραφες σημειώσεις
• Μία (1) συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb stick)
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές.imerisia.gr