Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κομματικά δάνεια ύψους 272 εκατομμυρίων με την εγγύηση του κράτους!

Την ώρα που επιχειρήσεις και ιδιώτες αδυνατούν να συνάψουν δάνειο με οποιαδήποτε τράπεζα, ακόμη και για μικρά ποσά, κάτι που στο παρελθόν γινόταν με την επίδειξη της… αστυνομικής ταυτότητας, τα πολιτικά κόμματα συνεχίζουν να λαμβάνουν δάνεια χωρίς καμία εγγύηση, μάλλον για να είμαστε πιο δίκαιοι, με την εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου, των πολιτών δηλαδή!

Είναι χαρακτηριστικό πώς 4 κόμματα του κοινοβουλίου, έχουν δανειακά “ανοίγματα” ύψους 272 εκατομμυρίων ευρώ! Από αυτά τα χρήματα, τα 253 εκατομμύρια ευρώ τα οφείλουν στις τράπεζες η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα τα 198, 7 εκατομμύρια τα οφείλουν στην Αγροτική τράπεζα. Η Νέα Δημοκρατία έχει συνολικό “άνοιγμα” 132.437.915 και το ΠΑΣΟΚ 120.757.300. Το ΚΚΕ είχε οφειλές ύψους 10.977.245 και ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει σε δάνεια 8.276.248. Μόνη εγγύηση για την εξόφληση την επιστροφή των χρημάτων στις τράπεζες αποτελούν οι επιχορηγήσεις που λαμβάνουν από τα κρατικά ταμεία…