Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Στην Άγκυρα ο Μπουτάρης

Ο κ. Μπουτάρης θα παρευρεθεί σε τουριστική εκδήλωση όπου θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις ανάμεσα σε τουριστικούς φορείς των δύο χωρών

Διήμερη επίσκεψη στην Άγκυρα πραγματοποιεί από... σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Σπύρο Πέγκα. 

Ο δήμαρχος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Σχέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα να παρευρεθεί σε τουριστική εκδήλωση όπου θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις ανάμεσα σε τουριστικούς φορείς των δύο χωρών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Μπουτάρης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Omer Çelik και με το Δήμαρχο της Άγκυρας, Melih Gökçek. 

Την Πέμπτη το απόγευμα, θα συναντηθεί με τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους με στόχο να τους ενημερώσει για το τουριστικό προφίλ της πόλης.

Πηγή: voria.gr