Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ελεύθερος ο Σπύρος Καρατζαφέρης

Ελεύθερος είναι και πάλι ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης. Εξερχόμενος του νοσοκομείου μετά την αποφυλάκισή του προέβη στις παρακάτω δηλώσεις: «είμαι ελεύθερος, τώρα αρχίζει η «προφυλάκιση» του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Θα υλοποιήσω την υπόσχεση που έχω δώσει στους τηλεθεατές και αύριο, Σάββατο..., με έκτακτο Εκ- Κεντρικό Δελτίο στο ΑΡΤ TV, στις 8 το βράδυ θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις μέσα από τα έγγραφα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που κατόρθωσαν ηλεκτρονικά να συλλέξουν οι anonymous.

Παράλληλα, έσπευσε στις εγκαταστάσεις του ΑΡΤ TV, και εισέβαλλε στην κυριολεξία στην εκπομπή του αδερφού του Γιώργου, την ώρα που αυτή ήταν στον αέρα!

Ο κ. Καρατζαφέρης εμφανώς εκνευρισμένος, τα είπε έξω από τα δόντια και ανακοίνωσε πως τα έγγραφα θα δούν το φως της δημοσιότητας και μάλιστα άμεσα, δηλαδή αύριο το βράδυ, με έκτακτο Εκ-Κεντρικό Δελτίο στις 8 το βράδυ από τη συχνότητα του ΑΡΤ.

Τα χιλιάδες έγγραφα αποδεικνύουν το τι συνέβη από τις κυβερνήσεις και πως οδηγηθήκαμε στην εξαθλίωση του Ελληνικού λαού από σφάλματα, παραλήψεις και πολιτικές προδοσίες ελληνικών κυβερνήσεων.

ΠΗΓΗ: spirospero.gr