Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Στην Βουλή δικογραφία κατά του Δημήτρη Αβραμόπουλου για απιστία

Στην Βουλή έφτασε η δικογραφία κατά του κ. Δ. Αβραμόπουλου με την ιδιότητα του πρώην υπουργού Υγείας, η οποία σχηματίστηκε με αφορμή τον εντοπισμό από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας ποσότητας αίματος και αντιδραστηρίων που παρέμειναν και καταστράφηκαν σε χώρο δικαιοδοσίας του ΚΤΕΛ Καρδίτσας στην Λάρισα.

Για την υπόθεση αυτή ...διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση μετά την ολοκλήρωση της οποίας ασκήθηκεποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για απιστία σχετική με την υπηρεσία σε βάρος του δημοσίου με ζημία και αντίστοιχο όφελος άνω των 147.000 ευρώ κατ’ εξακολούθηση και ψευδή βεβαίωση, που αφορά επικαλυπτικές συμβάσεις μεταφοράς αίματος και προμήθειας αντιδραστηρίων από το υπουργείο Υγείας και την 5η Υγειονομική Περιφέρεια.

Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό που απέστειλε το Πρωτοδικείο Λάρισας στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ι. Τέντε και κατόπιν έφτασε στην Βουλή, από τηνεπισκόπηση της δικογραφίας προκύπτει ότι μια εκ των ως άνω συμβάσεων έχει καταρτιστεί με την ιδιότητα του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και υπογραφεί από τον τότε υπουργό Υγείας κ. Δ. Αβραμόπουλο.

ΠΗΓΗ: tovima.gr