Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ε. Μελέτη: "Καυτή" με... αποκαλυπτικό brazilian στην Πάρο! (Φωτογραφίες)Μπορεί να έλειψε καιρό το καλλίγραμο κορμί της από τα περιοδικά, ωστόσο με αυτή την "καυτή" της εμφάνιση στην Πάρο φρόντισε να "αποζημιώσει" όλους τους θαυμαστές της! Η παρουσιάστρια είναι πιο σέξι από ποτέ και το δείχνει...

Λάτρης των θαλάσσιων σπορ έχει αποδειχθεί η Ελεονώρα Μελέτη. Ακόμα και στις διακοπές της δεν σταματά να δοκιμάζει διαρκώς νέες εμπειρίες. Μετά την αγαπημένη της συνήθεια του θαλάσσιου σκι, ξεκίνησε εντατικά μαθήματα windsurfing. Εξασκήθηκε μάλιστα αρκετά κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Πάρο.


Η παρουσιάστρια της “Μεσημεριανής Μελέτης” επισκέφτηκε, σύμφωνα με το "Hello", διάφορα νησιά φέτος το καλοκαίρι για να γεμίσει τις μπαταρίες της για την δύσκολη επόμενη σεζόν. Σε λίγες μέρες ξεκινάει η προετοιμασία τις εκπομπής οπότε είχε ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση.


Φυσικά, έκλεψε τις εντυπώσεις με κάθε της εμφάνιση στην παραλία με το καλλίγραμμο κορμί της. Άλλωστε τόσο γυμναστική, που δεν σταμάτησε ούτε στις διακοπές, δεν θα μπορούσε να μην έχει αποτέλεσμα...