Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Νίντζα» βγήκε σε κεντρικό δρόμο των Σερρών με …τσεκούρι και σπαθί!Σερραίος με ψυχολογικά προβλήματα βγήκε με τσεκούρι και σπαθί, στην οδό Βενιζέλου στις Σέρρες και επιτέθηκε σε διερχόμενους, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη ....αργά το βράδυ της Κυριακής, ενώ σήμανε συναγερμός στην Αστυνομική διεύθυνση Σερρών, που έφτασε στο σημείο και επιχείρησε να αφοπλίσει τον επίδοξο …νίντζα, που κινούσε απειλητικά με τα δυο του χέρια το σπαθί και το τσεκούρι, βγάζοντας κραυγές που θύμιζαν πρωταγωνιστή σε ταινία δράσης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Παρατηρητής, ο δράστης πριν το περιστατικό είχε λεκτικό επεισόδιο με μέλη της οικογένειάς του για άγνωστη αιτία, γεγονός που τον οδήγησε να καταναλώσει μεγάλη ποσότητητα αλκοόλ.

Άνδρες της αστυνομίας περικύκλωσαν το νεαρό άνδρα, ζητώντας του να λογικευτεί.

Ωστόσο ο άγνωστος αρνήθηκε να παραδοθεί και επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι των ακινητοποίησαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Σερρών.