Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Περιπολίες στα χωράφια με δίκαννα και καραμπίνες…

Ρήμαξαν τους αγρότες στην περιοχή της Φαρκαδόνας, καθώς τις τελευταίες μέρες σημειώνονται απανωτά κρούσματα κλοπών αγροτικών εργαλείων. 

Όπως κατήγγειλε σήμερα στο Trikaladay ο αγρότης Κώστας Κούστικος από την Παναγίτσα, άγνωστος... ή άγνωστοι δράστες του έκλεψαν από το χωράφι του ένα ηλεκτρομοτέρ ποτίσματος αξίας 1.700 ευρώ, καθώς και κανονάκια ποτίσματος αξίας 1000 ευρώ. 

Όπως είπε ο κ. Κούτσικος, δεν είναι το μοναδικό θύμα κλοπών, αφού και άλλοι συνάδελφοί του από την Φαρκαδόνα, τον Κλοκωτό, το Γριζάνο και άλλα χωριά της περιοχής τον τελευταίο καιρό ανακάλυψαν ότι τους έλειπαν διάφορα αντικείμενα, όπως μπεκ, κανονάκια,λάστιχα ακόμα και σωλήνες ποτίσματος. 

Να σημειωθεί ότι ανάλογα κρούσματα κλοπών έχουν παρατηρηθεί και σε άλλα χωριά του νομού Τρικάλων, όπως Διαλεκτό, Μ. Κεφαλόβρυσο κ.α 

Η μοναδική λύση, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, είναι να κάνουν νυχθημερόν περιπολίες στα χωράφια με τα δίκαννα και τις καραμπίνες!