Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Αύριο θα συνεδριάσει η Οργανωτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ

Την Τρίτη αναμένεται να συνεδριάσει η Οργανωτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ στην οποία ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να παρουσιάσει τα επόμενα βήματα της πολιτικής και οργανωτικής ανασύστασης της παράταξης. 

Θα συμπληρωθεί επίσης ....... το μεταβατικό οργανωτικό σχήμα με τη συγκρότηση των τομέων, τον ορισμό των υπευθύνων σε περιφερειακό και νομαρχιακό επίπεδο, τον αναπροσανατολισμό του ΙΣΤΑΜΕ και τις επαφές με κόμματα.

Στην Ιπποκράτους, τονίζουν επίσης ότι η ηγεσία του Κινήματος, δεν πρόκειται να ανακυκλώσει τη συζήτηση για τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, Το μέλλον της παράταξης, αναφέρεται σχετικά, κρίνεται από το μέλλον της χώρας, και «όχι από τη στάση μερικών προσώπων».

Στο ΠΑΣΟΚ τους θέλουμε όλους κοντά μας, αναφέρεται χαρακτηριστικά, και προστίθεται ότι «κατανοούμε πόσο δύσκολη είναι η νέα εποχή για πολλά στελέχη μας, συνηθισμένα σε άλλους ρόλους, που είναι τώρα εκτός κυβέρνησης ή και εκτός Βουλής. 

Ο μόνος όμως τρόπος να σταθεί ξανά στα πόδια της η παράταξη, είναι να εφαρμόζει με συνέπεια την στρατηγική που παρουσιάστηκε προεκλογικά στον ελληνικό λαό και με βάση την οποία το ΠΑΣΟΚ άντεξε την τεχνητή πόλωση των εκλογών Ιουνίου και μετέχει στον σχηματισμό της κυβερνητικής πλειοψηφίας με ουσιαστική συμβολή, πολύ μεγαλύτερη του αριθμητικού του ποσοστού».