Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ήλιος και πρόσωπο

Το καλοκαίρι έφτασε και εμείς πρέπει να προσέξουμε τον ήλιο, τόσο για το πρόσωπο, όσο και για το σώμα μας.

Για αυτό, με το που ξυπνήσουμε πρέπει να βάλουμε το αντηλιακό μας και να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στη...... περιοχή Τ (μύτη, μέτωπο) και φυσικά στα μάγουλα. Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να θυμόμαστε και να τηρούμε ειδικά όταν βρισκόμαστε στη παραλία είναι ότι οφείλουμε να εφαρμόζουμε συχνά το αντηλιακό προσώπου στο πρόσωπό μας, προκειμένου να το προστατεύουμε όσο το δυνατόν περισσότερο από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου, που προκαλούν ερυθρότητα, αφυδάτωση και γήρανση αν δεν τις προσέξουμε.

Επίσης, καλό είναι να εφαρμόζετε το αντηλιακό προσώπου μισή ώρα περίπου προτού βγείτε από το σπίτι, προκειμένου το πρόσωπό σας να απορροφά σταδιακά τα συστατικά της αντηλιακής κρέμας. Ειδικά τα πολύ ευαίσθητα πρόσωπα, πρέπει να προσέξουν ακόμη περισσότερο καθώς υπάρχει ο κίνδυνος της φωτοαλλεργίας, όπυ μικρά κόκκινα σπινθουράκια βγαίνουν στο πρόσωπο και το ερεθίζουν.

Τέλος, η έκθεση στον ήλιο προϋποθέτει και γυαλιά ηλίου και φυσικά καπέλο, οπότε φροντίστε να τα έχετε πάντα μαζί σας, καθώς εκτός από απαραίτητα καλοκαιρινά αξεσουάρ συμβάλλουν σημαντικά στη προστασία των ματιών μας από το δυνατό φως του ήλιου και το καπέλο, προστατεύει το κεφάλι μας (ηλίαση, πονοκέφαλος κτλ).
myworld.gr