Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Έκρηξη πωλήσεων Καλάσνικοφ στις ΗΠΑ!

Πολύ καλά πάνε οι δουλειές στην πόλη Izhevsk της Ρωσίας, όπου κατασκευάζονται τα Καλάσνικοφ: οι εξαγωγές τωνόπλων προς τις ΗΠΑ αυξάνονται... συνεχώς και οι συλλέκτες τα αγοράζουν χωρίς δεύτερη σκέψη, γράφει ο Andrew Kramer των New York Times.

Είναι πιθανό ότι περισσότεροι Αμερικανοί έχουν σκοτωθεί από άλλους Αμερικανούς με Καλάσνικοφ παρά από Ρώσους κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Για τους Αμερικανούς που αγαπούν τα όπλα, ένα αυθεντικό Καλάσνικοφ, κατασκευασμένο στη Ρωσία, είναι ελκυστικό όχι μόνο λόγω της θέσης του στην ιστορία, αλλά και εξαιτίας της αξιοπιστίας του.


Το 70% της παραγωγής της εταιρίας είναι όπλα που προορίζονται για πολίτες, ενώ πριν δύο χρόνια το ποσοστό ήταν στο 50%. Το 40% αυτών των όπλων εξάγεται στις ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές από τις ΗΠΑ αγοράζουν από το Izhmash όσα όπλα αγοράζει η ρώσικη αστυνομία και ο στρατός.
lifo