Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

ΣΟΚ: Έλληνας ηθοποιός ήταν πέντε μέρες νεκρός στο σπίτι του!

Ο Άκης Δρακουλινάκος έφυγε από τη ζωή “σκασμένος” από τα πολλά οικονομικά προβλήματα. Ο άτυχος ηθοποιός δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας αλλά... δεν άντεξε την πίεση και τις οικονομικές δυσκολίες.

Νεκρό μέσα στο σπίτι του τον βρήκαν οι συγγενείς του, σύμφωνα με την Espressso, ύστερα από πέντε μέρες. Ανησύχησαν γιατί δεν έδινε κανένα σημάδι ζωής και αναζητώντας τον βρήκαν το άψυχο κορμί του...

Ο Άκης Δρακουλινάκος ήταν ένας ακούραστος εργάτης του θεάτρου, άνθρωπος με ευαισθησίες και μεγάλη αξιοπρέπεια. Κανείς δεν ήξερε τι αντιμετώπιζε μέχρι που έμαθαν για τον θάνατό του...

Ο ηθοποιός ήταν ενεργό μέλος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και του ημικρατικού Αιγαίου. Ήταν αρχαίος τραγωδός με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολλές παραστάσεις.

Είχε στο ενεργητικό του σπουδαίες συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες σκηνοθέτες, όπως ο Κώστας Κουτσομύτης για τις τηλεοπτικές σειρές "Καπνισμένος Ουρανός", "Ματωμένα Χώματα", "Η αγάπη άργησε μια μέρα", αλλά και "Η εκτέλεση". 

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στις 17.00 στο Γ\' Νεκροταφείο Νίκαιας.