Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κρίσιμες ώρες για τη Βούλα Παπαχρήστου

Καθοριστικές κρίνονται οι επόμενες ώρες για το επαγγελματικό μέλλον της 22χρονης αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου που ........ προκάλεσε με τα πολιτικά της σχόλια την αποπομπή της από τους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. 

Εντός της εβδομάδας συνέρχεται ανώτατη αθλητική αρχή της ΕΦΙΠ η οποία θα αποφασίσει για την ποινή που θα της επιβληθεί. Αν της επιβληθεί απλή επίπληξη, με δεδομένο ότι η αθλήτρια έχει αναιρέσει τα όσα μετέφερε στο twitter της και ακόμη και σήμερα ζητεί δημοσίως συγγνώμη, τότε θα μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα της η οποία ομολογουμένως διαγραφόταν σπουδαία αφού πήγε στην Ολυμπιάδα με πολύ καλές επιδόσεις. 

Αν αποφασιστεί η «στέρηση της φίλαθλης ιδιότητας», τότε θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει δια παντός τον στίβο . Ο πρόεδρος της ΕΦΙΠ, ο παλαιός και έγκριτος νομικός Γιώργος Λενός προσεγγίζει την υπόθεση με ιδιαίτερη ευαισθησία …