Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ποιος ξενοδόχος της Πάρου είχε προσλάβει το κτήνος στη δούλεψή του;

Από τον Οργισμένο Παριανό

Τα ξενοδοχεία τον Αύγουστο στη Χρυσή Ακτή και στη Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου, αγαπημένο προορισμό του ΓΑΠ-ο οποίος πλέον έχει και ένα λόγο παραπάνω να γίνει «παριανός»-πουλάνε τα δωμάτια από 150-200 ευρώ.

Μιλάμε για ξενοδοχεία πολυτελείας, με ...
... πολλά αστέρια, που βρίσκονται τόσο στη Χρυσή Ακτή, όσο και στη νέα Χρυσή Ακτή.

Εδώ όπου το 21 χρόνων κτήνος από το Πακιστάν συνέθλιψε το πρόσωπο και τη ζωή της 15χρονης.

Ποιος ήταν αυτός ο ξενοδόχος που προσέλαβε ως κηπουρό το κτήνος;

Ανήκει στη κατηγορία αυτών που πουλάνε τα δωμάτια 180-200 ευρώ το βράδι, δεν έχουν ρίξει τις τιμές και προσλαμβάνουν φτηνά εργατικά χέρια;

Πως προσλαμβάνεις ένα κτήνος, που στη χώρα του έβλεπε τις γυναίκες να κυκλοφορούν με μαντήλα και τον ρίχνεις σε ξενοδοχείο της Χρυσής Ακτής όπου για το θολωμένο του μυαλό οι γυναίκες είναι γυμνές και αμαρτωλές μπροστά στην Αλλάχ;

Με τι κριτήρια τον επέλεξε ο ξενοδόχος η ιδιοκτήτρια εταιρεία; Δούλευε για πρώτη φορά στο νησί; Ήταν ασφαλισμένος η όχι;

Στο μεταξύ ανάμεσα στους ξενοδόχους της περιοχής υπάρχει ομερτά, όσο αφορά το ξενοδοχείο, όπου το κτήνος έκανε τον κηπουρό. Ο ένας καλύπτει τον άλλο μια και οι τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής-και της Ελλάδας-είναι τίγκα στα αλλοδαπά.

Είναι στο χέρι των Ελλήνων τουριστών να επιλέγουν με πιο αυστηρά κριτήρια τα ξενοδοχεία που θα φιλοξενήσουν τις οικογένειές τους.

Με κάποιο τρόπο σ΄αυτή εδώ την ξεχαρβαλωμένη χώρα, οι πολίτες θα πρέπει να βρουν τρόπους να επιβιώσουν με τα ένστικτά τους σε υπερένταση. Δεν γίνεται διαφορετικά.

Πάντως να πούμε μπράβο στην Αστυνομία-στους συγκεκριμένους αστυνομικούς-που λειτούργησαν μεθοδικά και συνέλαβαν το κτήνος.

Περιμένουμε τώρα από τον ΕΟΤ να θεσπίσει πολύ αυστηρά κριτήρια για όσους εργάζονται σε τουριστικές επιχειρήσεις και από τις Ενώσεις των Εργαζομένων να αντιδράσουν με κάθε μέσο στις «τυφλές» προσλήψεις των αλλοδαπών.