Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Έρχεται ειδικός φόρος για τα «Μαύρα Εισοδήματα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο του υπουργείου οικονομικών μπαίνουν τα αδήλωτα περιουσιακά στοιχεία που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τα εισοδήματα προηγούμενων ετών.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες εξετάζεται να επιβληθεί...... ένας ελκυστικός φόρος, έτσι ώστε να δηλωθούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία – μαύρα εισοδήματα – που δε μπορούν να δικαιολογηθούν από τα δηλωθέντα εισοδήματα. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, όσοι πολίτες αρνηθούν να ενταχθούν στη διαδικασία, κινδυνεύουν με μεγάλη φορολογική επιβάρυνση, αλλά ακόμη και κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, καθώς το ΥΠΟΙΚ αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένες διασταυρώσεις και όπου διαπιστώσεις αποκλίσεις μεταξύ δηλωθέντων και πραγματικών εισοδημάτων, θα επιβάλλονται αυστηρά πρόστιμα. Να σημειωθεί ότι εφόσον οι παραπάνω πληροφορίες επιβεβαιωθούν, θα πρόκειται για πρώτη φορά αναλυτικό «πόθεν έσχες» για όλους. Να αναφέρουμε τέλος, ότι αντικείμενο διαπραγμάτευσης με την τρόικα αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο χρονικό διάστημα ο φορολογικός συντελεστής που θα επιβληθεί επί της αδήλωτης περιουσίας του φορολογουμένου, με κάποιες από τις προτάσεις να κάνουν λόγο ακόμη και για κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων, αλλά και κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων.