Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ενοπλοι άνοιξαν πυρ κατά ισραηλινών στρατιωτώνΔεν υπάρχουν τραυματίες από το περιστατικό στην κεντρική-νότια πλευρά των συνόρων του Ισραήλ

Ένοπλοι που βρίσκονταν στην αιγυπτιακή πλευρά των συνόρων με το Ισραήλ άνοιξαν το απόγευμα της Κυριακής πυρ εναντίον ενός ...... λεωφορείου που μετέφερε Ισραηλινούς στρατιώτες. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού, δεν υπήρξαν τραυματίες.

«Άνοιξαν πυρ εναντίον του στρατιωτικού λεωφορείου που μετέφερε στρατιώτες», δήλωσε η εκπρόσωπος αυτή στο Γαλλικό Πρακτορείο. 

«Δεν υπάρχουν τραυματίες, όμως το λεωφορείο έχει υποστεί ζημιές» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ίδια, το συμβάν σημειώθηκε στην «κεντρική-νότια πλευρά» των συνόρων του Ισραήλ με την Αίγυπτο, στην περιοχή του Σινά.

Τους τελευταίους μήνες έχουν αυξηθεί τα επεισόδια στα σύνορα των δύο χωρών, καθώς η κατάσταση ασφαλείας έχει γίνει ιδιαίτερα δύσκολη στην Αίγυπτο μετά την πτώση του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ τον Φεβρουάριο του 2011.

Το Ισραήλ έχει επιταχύνει την κατασκευή ενός τεράστιου ατσάλινου τείχους κατά μήκος των συνόρων του στο Σινά.