Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Παρίστανε τη γραμματέα του Καμίνη για να αποσπά χρήματα από επιχειρηματίες



Τις κατηγορίες της παράβασης καθήκοντος και της απάτης αντιμετωπίζει μια 49χρονη υπάλληλος της ΔΕΗ, η οποία είχε αποσπαστεί στο Δήμο Αθηναίων, αφού σύμφωνα με καταγγελία φέρεται ότι παρίστανε την ιδιαιτέρα γραμματέα του δημάρχου Γ. Καμίνη ώστε να αποσπά χρήματα από ...
... επιχειρηματίες για δήθεν δημοτικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η κατηγορούμενη, η οποία συνελήφθη χθες, φέρεται πως στα τέλη Μαΐου επικοινώνησε τηλεφωνικά με ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αθήνα, από τον οποίο και απέσπασε το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ο επιχειρηματίας, η δήθεν γραμματέας του δημάρχου, του είπε ότι ο Δήμος Αθηναίων στο τέλος Ιουνίου διοργανώνει εκδήλωση πολεμικών τεχνών, στην οποία «συνεισφέρουν» οικονομικά οι καταστηματάρχες της περιοχής, και γι ‘ αυτό το σκοπό του ζήτησε το χρηματικό ποσό των 8.000 – 10.000 ευρώ, ισχυριζόμενη ότι λόγω της θέσης της, θα «έλυνε» τυχόν προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στις υπηρεσίες του Δήμου.

Ο επιχειρηματίας με τη σειρά του, ισχυρίζεται ότι δέχθηκε να συνεισφέρει με το ποσό των 3.000 ευρώ, και αρχικά της έδωσε 1.500 ευρώ. Στη συνέχεια, και αφού πληροφορήθηκε ότι δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εκδηλώσεις απευθύνθηκε στην Αστυνομία, και η υπάλληλος συνελήφθη σε κανονισμένο ραντεβού με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

ΠΗΓΗ: 24h.gr