Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την ΚυριακήΛόγω διεξαγωγής εκδηλώσεων για τους Πεσόντες στην Κύπρο κατά το Πραξικόπημα και την Τουρκική Εισβολή το 1974, την Κυριακή 22 Ιουλίου και κατά τις ώρες 08.00΄ έως 13.00΄, θα γίνει ........ προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων σε δρόμους του δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία και αποαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στους εξής δρόμους του Δήμου Αθηναίων:

ΣΚΟΥΦΑ, στο τμήμα της από την οδό Ομήρου μέχρι την πλατεία Φιλικής Εταιρείας, ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, στο τμήμα της από την οδό Σόλωνος μέχρι την οδό Σκουφά, ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ, στο τμήμα της από την οδό Σόλωνος μέχρι την οδό Σκουφά, ΠΛ. ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΣΟΛΩΝΟΣ, στο τμήμα της από την οδό Κανάρη μέχρι την οδό Δημοκρίτου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς κατά τις αναφερόμενες ώρες και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.