Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Οι μετανάστες και η αριστεράΤου Θόδωρου Κατσανέβα.

«Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη όχι μόνο για λόγους αισθηματικούς, αλλά και για την ταπείνωση στην οποία υποβάλλουν τα άτομα που έχουν ανάγκη και γιατί ενσταλάζουνε μέσα τους το μίσος. 

Και επιπλέον γιατί σε μια χώρα όπου υπάρχει ......κοινωνική δικαιοσύνη οι ελεημοσύνες είναι περιττές. Και όσοι αρέσκονται στο ρόλο του καλού Σαμαρείτη, ας μην ξεχνούν ότι δε θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές. Οι σωτήρες και οι ελευθερωτές ίσως είναι λαμπροί για μυθιστορήματα και αγιογραφίες, μια όμως που δεν είναι δυνατόν να υπάρχουνε χωρίς αμαρτωλούς και θύματα, είναι κακά κοινωνικά συμπτώματα….».

Ποιος τα γράφει αυτά ; Μα η διακήρυξη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Και γιατί τα γράφουμε εδώ ; Για να υπενθυμίσουμε στους πραγματικούς και όχι στους ψευδεπίγραφους αριστερούς ιδεαλιστές, ότι η ελεημοσύνη και η φιλανθρωπία με την οποία περιβάλλουν μανιωδώς τους παράνομους μετανάστες, δε συνάδουν με την κλασσική αριστερή ιδεολογία. Και με την πρακτική τους, αντί να βοηθάνε τους δύστυχους μετανάστες, στην πραγματικότητα ενισχύουν το τεράστιο κύκλωμα των δουλεμπόρων. Φυσικά είναι φαιδρό να πιστεύει κανείς ότι η Ψωροκώσταινα θα λύσει το πρόβλημα του 1 δις. ατόμων που λιμοκτονούν πάνω στη γη. Θυμίζει τις πλούσιες κυρίες που οργανώνουν φιλανθρωπικά «τέια» για τους φτωχούς. Για να μην αναφερθούμε στα ανάλογα τηλεοπτικά «χάπενινκ» μια σύγχρονη και light έκδοση των πρακτικών Καραμουρτζούνη της δεκαετίας του 1960.

Οι Συνασπιστές, το ΚΚΕ και ορισμένοι φορείς της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς,-με σημαντικές εξαιρέσεις – πιστεύουν ότι θα ριζοστικοποιήσουν, θα επηρεάσουν πολιτικά και ιδεολογικά τις μάζες των μουσουλμάνων μεταναστών προς την κατεύθυνση της δικής τους αριστερής ιδεολογίας Κάνουν τεράστιο λάθος. Η μουσουλμανική θρησκεία είναι τόσο ισχυρή -και μπράβο της- που καμιά άλλη ιδεολογικοπολιτική θεώρηση δεν είναι σε θέση να την υπερκεράσει. Οι συγκεκριμένοι μετανάστες, σε αντίθεση με τους προερχόμενους από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, θα μεταβληθούν στους μεγαλύτερους πολέμιούς της οργανωμένης και της εκτός τειχών αριστεράς αύριο, όταν πληθύνουν, όταν νοιώσουν αρκούντως ισχυροί και αποκτήσουν τους φυσικούς τους ηγέτες. Όπως ακριβώς γίνεται στη Δυτική Θράκη όπου το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ,η εξωκοινοβουλευτική αριστερά, έχουν, μηδενική περίπου πολιτική παρουσία, εκτός και αν υπάρξει πολιτική υποστήριξη απο το εκεί Τουρκικό Προξενείο για εύλογους λόγους. Όπως γίνεται με τους Γάλους μουσουλμάνους μετανάστες τρίτης γενιάς. Όπως γίνεται παντού όπου υπάρχουν ανάλογα ιστορικά δεδομένα. Στην πραγματικότητα, σε καμία Μουσουλμανική χώρα διεθνώς δε υφίσταται πραγματική αριστερά.

Η επερχόμενη ταχύτατα Βοσνιοποίηση, η Λιβανοποίηση της χώρας, αποτελεί δυναμίτη στην όποια κοινωνική της συνοχή, καταπάτηση και συρρίκνωση των εργασιακών κατακτήσεων, προπομπό εμφύλιων συγκρούσεων, καταστροφών, φυλετικού μίσους, κλιμάκωσης του ρατσισμού, των δεξιών ανακλαστικών των «ιθαγενών» και ενδυνάμωση του «αυγού του φιδιού». Χαμένοι είναι η ιστορική συνέχεια της χώρας, αυτή η ίδια η ύπαρξή της, οι έλληνες και οι νόμιμοι αλλοδαποί εργαζόμενοι, αλλά και η αριστερή ιδεολογία και πολιτική της παρουσία. Κερδισμένοι οι διπλανοί μας Πασάδες και ο παγκόσμιος ιμπεριαλισμός, που πάντοτε ωφελείται από την κλασσική αρχή του διαίρει και βασίλευε, όπως και από την ισοπέδωση των κοινωνικών και εθνικών αναχωμάτων, ιδιαίτερα στην εποχή της παγκοσμιοποίησης ή καλύτερα της Αμερικανοποίησης της Υφηλίου.

Οι νόμιμοι μετανάστες που εισέρχονται σε λογικά αριθμητικά μεγέθη και έχουν αφομοιωτικά χαρακτηριστικά, μέχρι τώρα εντάσσονται ομαλά στον κοινωνικό ιστό της χώρας και δεν αποτελούν μείζων πρόβλημα. Παρ’ όλα τα όποια προβλήματα, έχουν συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη και τη δημογραφική της ανόρθωση. Ούτε φυσικά μπορεί να αρνηθεί κανείς την υποχρέωσή μας να παράσχουμε πολιτικό άσυλο σε όσους το δικαιούνται, σε αναλογία ακόμα και μεγαλύτερη από τον πληθυσμό μας σε σχέση με άλλα Ευρωπαϊκά κράτη. Όμως, οι 200.000 υπεργεννητικοί, μη αφομοιώσιμοι μουσουλμάνοι μετανάστες που εισβάλλουν κάθε χρόνο μέσα από άθλια δουλεμπορικά κυκλώματα (υπό την αιγίδα του Τουρκικού κράτους και την ανοχή ή και συμμετοχή ημέτερων κυβερνητικών και μη-κυβερνητικών φορέων, «ανθρωπιστών» «οικονομιστών» και αφελών), είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για να ενταχθεί ομαλά στη γερασμένη και υπογεννητική Ελλάδα. Το μέλλον της χώρας είναι πολύ ζοφερό, αν αυτή την κοινή λογική δεν την αντιληφθούν πρώτοι απ’ όλους εκείνοι που μπορούν να σκέφτονται πολιτικά : οι σωστοί-όχι οι ψευδεπίγραφοι- αριστεροί.

http://freepen.gr