Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Επιστρέφει στη φυλακή ο ΜουμπάρακΗ εισαγγελία της Αιγύπτου διέταξε σήμερα τη μεταφορά του έκπτωτου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ ξανά στην φυλακή, έπειτα από τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν συντρέχουν πλέον οι λόγοι για παραμονή του σε στρατιωτικό νοσοκομείο, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MENA.

Ο εισαγγελέας Άμπντελ Μεγκίντ Μαχμούντ «διέταξε ...... τη μεταφορά του πρώην προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ από το στρατιωτικό νοσοκομείο του Μαάντι στις φυλακές της Τόρα, μετά τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας του, τονίζεται στην επίσημη ανακοίνωση των αρχών.

Ο Μουμπάρακ, ο οποίος έχει καταδικασθεί σε ισόβια για την δολοφονία εκατοντάδων διαδηλωτών που είχαν εξεγερθεί κατά του καθεστώτος του, είχε μεταφερθεί από την νοσοκομειακή πτέρυγα των φυλακών της Τόρα στο νοσοκομείο τον περασμένο μήνα, έπειτα από τις αναφορές για επιδείνωση της υγείας του.