Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Το 75% του πληθυσμού έχει κινητά τηλέφωνα

Σχεδόν τα τρία τέταρτα του συνολικού πληθυσμού της Γης έχει πρόσβαση σε κινητά τηλέφωνα, σύμφωνα με έρευνα που δείχνει τη δύναμη της τεχνολογίας και το πώς μπορεί να επηρεάσει τις ζωές των ανθρώπων.

Σύμφωνα με την έρευνα της Παγκόσμιας Τράπεζας..., ο αριθμός των κατόχων κινητών τηλεφώνων εκτοξεύτηκε μέσα στα τελευταία δώδεκα χρόνια, αφού το 2000 οι χρήστες ήταν μόλις ένα εκατομμύριο, ενώ σήμερα φτάνουν τα έξι.

Τα πέντε εκατομμύρια από αυτούς ζουν σε αναπτυγμένες χώρες, όπου μόλις τον περασμένο χρόνο "κατέβηκαν" περισσότερες από τριάντα δισεκατομμύρια εφαρμογές.

Φυσικά, τα smartphones και η ασύρματη τεχνολογία είναι ακόμη έννοιες άγνωστες για τον περισσότερο κόσμο, όμως η έρευνα έδειξε τη δύναμη που έχουν οι εφαρμογές των έξυπνων κινητών στην καταπολέμηση της φτώχειας και των ασθενειών, τη διαπαιδαγώγηση των πολιτών ως προς αυτές και την ανάγκη ανάληψης δράσης από τις κυβερνήσεις.
nooz.gr