Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Παυλόπουλος: «Δεν θα βρεθώ ξανά σε πάνελ με τη Χρυσή Αυγή»Ο Προκόπης Παυλόπουλος, που ήταν παρών στο απίστευτο περιστατικό που συνέβη την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, μιλά για τον τηλεοπτικό ξυλοδαρμό τη Λ. Κανέλλης από το υποψήφιο Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και ζητάει τ...... ον αποκλεισμό του συγκεκριμένου κόμματος από τον δημόσιο διάλογο.

Μετά ο σημερινό συμβάν κανένας πλέον δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τι εστί Χρυσή Αυγή.

Εκείνοι που θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή στις 17 Ιουνίου γνωρίζουν πως συνειδητά ψηφίζουν μια φασιστική παραφιάδδα η οποίαυποσκάπτει τη Δημοκρατία και επιτείνει την κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παυλόπουλος.

Και συμπληρώνει. «Πέραν τούτου το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Συντάγματος, αλλά και η Διακομματική Επιτροπή, έχουν θεσμικός και πολιτικός την υποχρέωση να αποκλείσουν από το ραδιοτηλεοπτικό διάλογο τη Χρυσή Αυγή κατά την προεκλογική περίοδο».

Σημειώνει τέλος ο κ. Παυλόπουλος ότι δεν θα συμμετάσχει σε κανένα πάνελ στο οποίο υπάρχει και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Στ. Νοβ. για το parapolitika.gr