Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

«Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο»



«Η επόμενη κυβέρνηση θα κριθεί από τα έργα και όχι από τα λόγια», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον realfm 97,8 και πρόσθεσε ότι «θα πάρουμε πρωτοβουλίες, θα βομβαρδίσουμε τη...... νέα κυβέρνηση με θετικές εισηγήσεις».

«Θέλαμε και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να είμαστε ο κορμός της επόμενης κυβέρνησης. Από τη θέση του 27% μπορεί κανείς να κάνει πολλά για να εκφράσει αυτούς που του έδωσαν αυτό το ποσοστό», εξήγησε ο κ. Παπαδημούλης, τονίζοντας ότι «θα κάνουμε μια αντιπολίτευση υπεύθυνη, μαχητική, αντιπολίτευση του 27% και όχι του 5%. Εμείς όχι μόνο θα κριτικάρουμε και θα ελέγχουμε την κυβέρνηση, όχι μόνο θα επικρίνουμε αυστηρά κακές επιλογές, θα βομβαρδίσουμε την κυβέρνηση με θετικές προτάσεις». Επίσης, είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηγηθεί μιας προσπάθειας για ένα κίνημα αντιβίας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε επίσης ότι «το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια της χώρας, αν θέλει να το εκμεταλλευτεί η νέα κυβέρνηση».