Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Γαλλία: Συνελήφθη ο άνδρας που κρατούσε ομήρους σε τράπεζαΟ δράστης υποστήριζε ότι είναι μέλος της Αλ Κάιντα.

Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα που είχε εισβάλλει το πρωί της Τετάρτης σε τράπεζα και κρατούσε τρεις ομήρους.

Μέλη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας είχαν πραγματοποιήσει ...... νωρίτερα έφοδο στο κτίριο και είχαν τραυματίσει ελαφρά τον άνδρα.

Οι όμηροι είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Ο άνδρας, που είχε μαζί του και εκρηκτικά, υποστήριζε ότι είναι μέλος της Αλ Κάιντα και ότι έχει θρησκευτικά κίνητρα, αλλά δεν έγινε σαφές αν ισχύουν αυτά που έλεγε στους διαπραγματευτές. Οπως τους εξήγησε το κίνητρό του δεν ήταν το χρήμα.

Πάντως οι γαλλικές Αρχές υποστηρίζουν ότι είχε στο παρελθόν ψυχιατρικά προβλήματα ενώ γενικά είχε απασχολήσει την αστυνομία για μικροαδικήματα.

Μετά την εισβολή στο υποκατάστημα της τράπεζας CIC με κίνητρο τη ληστεία είχε κρατήσει τουλάχιστον τέσσερις ομήρους, μεταξύ τους και τον διευθυντή, όπως είχε αναφερθεί νωρίτερα το πρωί από τα γαλλικά μέσα.

Αργότερα είχε απελευθερώσει δύο γυναίκες σε αντάλλαγμα για τρόφιμα και νερό.

Εκτός από ένα πυροβολισμό με την εισβολή στο κτίριο και άλλον έναν μετά το μεσημέρι, ο δράστης δεν φαίνεται να άνοιξε πυρ.