Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Λύση στις μεταθέσεις στο στρατό λόγω των εκλογώνΔιαβεβαιώσεις από τα συναρμόδια υπουργεία για επίλυση των προβλημάτων που δημιουργούνται από την αναβολή των μεταθέσεων λόγω εκλογών, έλαβε το ΓΕΕΘΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για το θέμα της συνυπηρέτησης συζύγων ...... στρατιωτικών, η σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων αναφέρει ότι οι αιτήσεις αποσπάσεως για συνυπηρέτηση συζύγων στρατιωτικών μπορούν να υποβληθούν και μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής, έστω και χειρόγραφα, μόλις γνωστοποιηθεί ο τόπος μετακίνησης του στρατιωτικού. Επιπλέον, τα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Προστασίας του Πολίτη διαβεβαιώνουν ότι όποτε υποβληθούν αιτήσεις συνυπηρέτησης θα εξετασθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Τέλος όσον αφορά το θέμα της εγγραφής μαθητών σε σχολεία, αυτές μπορούν να γίνουν κατ’ εξαίρεση το Σεπτέμβριο μέχρι την έναρξη των μαθημάτων, σύμφωνα με το parapolitika.gr