Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Επικριτικός προς την Γερμανία ο ΜόντιΕπικριτικός προς την Γερμανία και σε άλλες συντηρητικές χώρες στο δημοσιονομικό τομέα ήταν σήμερα ο Μάριο Μόντι, πρωθυπουργός της Ιταλίας. 

Υποστήριξε πως η άρνησή τους ...... να υιοθετήσουν μερικά μέτρα για την καταπολέμηση της κρίσης, θέτει σε κίνδυνο την υποστήριξη εκ μέρους της κοινής γνώμης. «Είναι φανερό ότι θα υπάρξει αργά ή γρήγορα μια αντίδραση εναντίον της ίδιας της δημοσιονομικής και διαρθρωτικής πειθαρχίας που επιβάλλουν» δήλωσε μέσω σύνδεσης βίντεο, στο Οικονομικό Φόρουμ των Βρυξελλών που οργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

«Χώρες που βρίσκονται στον πυρήνα του συστήματος, κυρίως η Γερμανία, θα πρέπει πραγματικά να σκεφτούν βαθιά, αλλά γρήγορα αυτές τις πλευρές», επισήμανε.

«Το δικό τους καλύτερο προϊόν εξαγωγής, η κουλτούρα της σταθερότητας, κινδυνεύει να υπονομευθεί επειδή δεν ήταν έτοιμοι να δημιουργήσουν τα απαραίτητα εργαλεία για να περιοριστεί η διάχυση», πρόσθεσε ο ιταλός πρωθυπουργός.