Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ο κ. Σαμαράς έκανε το όνειρό του πραγματικότηταΠρωθυπουργό του Μνημονίου και πολιτικό «με έφεση στις κυβιστήσεις» χαρακτηρίζουν τον Αντώνη Σαμαρά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ανακοίνωσή τους ενώ υπογραμμίζουν ότι «έκανε το όνειρό του πραγματικότητα».

Παράλληλα διαβεβαιώνουν ότι ...... θα τον παρακολουθούν στενά και θα τον κρίνουν αυστηρά με βάση τις υποσχέσεις του ενώ σημειώνουν ότι δεν θα του δώσουν «άφεση για τραγικά λάθη, όπως έκανε ο κ. Σαμαράς στο Γ. Παπανδρέου».

Όπως τονίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι πολίτες είναι ήδη απελπισμένοι και δεν αντέχουν «νέα ανικανότητα και άλλη ατιμωρησία» αλλά και η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη υποτίμηση, ούτε οικονομική αλλά ούτε εθνική.

Νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς έλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Πικραμμένο και πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή παράδοσης – παραλαβής, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.