Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Χάρρυ Κλυνν: Ανανδρος ξυλοδαρμόςΟ Χάρρυ Κλυνν με ανάρτησή του στο προσωπικό του facebook αναλύει τους λόγους για τους οποίους φτάσαμε να βλέπουμε φαινόμενα άνανδρου ξυλοδαρμού.

Δείτε την ανάρτηση:....
«Η κατασκευασμένη είδηση... Η μεθοδευμένη παραπληροφόρηση… Η προσχεδιασμένη λεκτική πρόκληση… Η περιφρόνηση στην άλλη άποψη… Η κατασυκοφάντηση και η διαστρέβλωση θέσεων κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της «άρχουσας τάξης»… Η κατ’ εξακολούθηση κατασκευή ψευδών γεγονότων και εικασιών και η επίμονη προσπάθεια δημιουργίας κλίματος που ξεκάθαρα προσβλέπει στη στήριξη των δυνάμεων κατοχής… Οι φασιστικά λεκτικές συμπεριφορές ανακριτικού χαρακτήρα των υποψηφίων βουλευτών των κομμάτων του μνημονίου… Η περιφρονητικά βάναυση προσβολή της νοημοσύνης του Ελληνικού λαού από τους αστεράτους δημοσιογράφους των καναλιών της μεθοδευμένης κατασκευής εκφοβιστικών διλημμάτων… ΟΥΔΟΛΩΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»