Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Βερολίνο: Η έκθεση της τρόικα θα κρίνει ενδεχόμενες αλλαγές



Η Γερμανία περιμένει να δει αποτελέσματα στην Ελλάδα πριν συζητήσει οποιαδήποτε αλλαγή στους όρους του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης.

Η γερμανική κυβέρνηση εκτιμά ότι υπάρχει ...... ευρεία σύμπτωση απόψεων σε όλη την Ευρώπη, σχετικά με το ό,τι η Ελλάδα θα πρέπει να τηρήσει τους όρους που έχουν συμφωνηθεί στο πακέτο διάσωσης, καθώς και ότι οποιαδήποτε συζήτηση για τους όρους αυτούς θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα του επόμενου ελέγχου της τρόικα.

«Υπάρχει ευρεία συμφωνία ότι θα πρέπει να παραμείνουμε στους όρους της συμφωνίας διάσωσης που έχουν συμφωνηθεί», είπε την Τετάρτη η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Οικονομικών Μαριάν Κούτε, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Για το χρονοδιάγραμμα το οποίο ακολουθεί η Ελλάδα αναφέρει το ethnos.gr, όσον αφορά τους δημοσιονομικούς στόχους, η Κούτε τόνισε πως η γερμανική κυβέρνηση πρόκειται να βασίσει την άποψή της όχι σε εκτιμήσεις αλλά «στα στοιχεία που θα προκύψουν από την επόμενη έκθεση της τρόικα» για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.