Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Δημοτική αστυνομία Καβάλας VS στρατού, αναγνώστης περιγράφει περιστατικό

Δημοτικος αστυνομικος της δημοτικης αστυνομιας Καβαλας, κινηθηκε απειλητικα εναντιον στρατιωτικου και μαλιστα της αξιωματικου της Στρατονομιας.

Ολα ξεκινησαν οταν ...ενας δημοτικος αστυνομικος με "υπερβάλλοντα" ζηλο εκοψε κληση σε σταθμευμενο οχημα της Στρατονομιας, οπως λανθασμενα θεωρησε οτι μπορουσε να κανει.

Ο αξιωματικος του στρατου οταν τον ενημερωσε οτι δεν εχει κανενα δικαιωμα να δωσει κληση σε στρατιωτικο όχημα, καθως δεν εμπιπτει στις αρμοδιοτητες του, και τον προετρεψε να "ειναι πιο προσεκτικος στο τι μπορει να κανει και τι οχι", καθως " δεν νομιμοποιειται επ'ουδενι, να δινει κληση σε στρατιωτικο οχημα", ο δημοτικος αστυνομικος εγινε έξαλλος και κινήθηκε απειλητικα εναντιον του στρατιωτικου φωναζοντας "εγω ειμαι αστυνομικος, οτι θελω κανω" και "τι θα μου κανεις; μήνυση;" 

Αμεσως ειδοποιηθηκε η αστυνομια η οποια συνέλαβε τον παραβατη για αντιποίηση αρχης και απειλή αξιωματικου των ενοπλων δυναμεων. Απο την πλευρα του ο στρατονόμος στρατιωτικος δεν προτιθεται να καταθέσει μήνυση εναντιον του δημοτικου αστυνομικου, παρα το γεγονος οτι η συμπεριφορα του συγκεκριμένου δημοτικου υπαλληλου, δειχνει απο τη μια την αγνοια και τη διαστρεβλωση που επικρατει στην συγκεκριμένη υπηρεσια των Δημων, και απο την αλλη δειχνει τη νοοτροπια που διέπει καποιους, οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν εις βαρος των ενόπλων δυναμεων και να συμπεριφερονται στους Έλληνες στρατιωτικους προσβλητικα για τους ιδιους και τον θεσμο που αντιπροσωπευουν, και απαξιωτικα για τον Στρατο γενικοτερα.

Αναγνώστης