Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Μενού Μποτρίνι ετοιμάζει η Κυπριακή προεδρίαΤην ώρα που οι Ευρωηγέτες θα αποφασίζουν για το μέλλον της Ευρώπης ο Μποτρίνι με τα εδέσματα του θα τους κρατάει χορτάτους.

Η Κύπρος θα αναλάβει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης το δεύτερο εξάμηνο του έτους και ...... οι ετοιμασίες στο νησί της Αφροδίτης είναι πυρετώδεις.

Συγκεκριμένα, τα περίπου 70.000 γεύματα που θα σερβιριστούν στους αντιπροσώπους των κρατών μελών της Ε.Ε. έχει αναλάβει η κυπριακή ομάδα IMH, ενώ σύμβουλός τους για τυχόν λάθη και παραλείψεις είναι ο γνωστός chef, που έχει την ευθύνη του συντονισμού.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε κυπριακά ΜΜΕ, «Εχω ελέγξει όλα τα μενού και προσωπικά θα μαγειρέψω για τις συνόδους των υπουργών Οικονομικών και Εξωτερικών, και των πρωθυπουργών. Για ένα μήνα θα γίνονται διάφορα tests, ώστε από την 1η Ιουλίου να είμαστε πανέτοιμοι και να ικανοποιήσουμε με τον καλύτερο γευστικό τρόπο τους υψηλούς φιλοξενουμένους της κυπριακής προεδρίας»