Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Θλίψη στην Πάτρα για τον Ιορδανό αντιδήμαρχοΣυγκίνηση στην Πάτρα για τον θάνατο του ιδιαίτερα αγαπητού δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Αμπετ Χασμάν.

Ο Ιορδανός μαιευτήρας – γυναικολόγος έδωσε ...... «μάχη» με την επάρατη νόσο, ενώ η είδηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, είχε κινητοποιήσει το σύνολο των Πατρινών.

Δυστυχώς, χθες το μεσημέρι κατέληξε σε κλινική της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες τέσσερις ημέρες. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 4 μ.μ. στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών. Ο Αμπετ Αλέξανδρος Χασμάν γεννήθηκε στο Σαλτ της Ιορδανίας.

Ηρθε στην Ελλάδα για να σπουδάσει στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, αναφέρει το ethnos.gr, έκανε μεταπτυχιακά στο Νότιγχαμ της Αγγλίας και από το 1985 εγκαταστάθηκε στην Πάτρα.

Ήταν διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών, με ειδικότητα γυναικολόγος – μαιευτήρας. Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα κοινά στις δημοτικές εκλογές του 2002. Επανεξελέγη πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2006 και 2010.