Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Bild: Ελληνίδα ζητά 70 δισ. ευρώ αποζημίωση από τους Γερμανούς

Αποζημίωση 70 δισ. ευρώ για το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ζητάει από τη Γερμανία η 29χρονη Βίκυ Βουλβουκέλη, μέλος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Bild.

Η λαϊκίστικη εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφία...... της νεαρής γυναίκας με τίτλο «Αυτή η Ελληνίδα μας ζητάει 70 δισ. ευρώ», ενώ τονίζει ότι η Βίκυ Βουλβουκέλη «μιλάει άπταιστα γερμανικά».

Όπως αναφέρει η Β. Βουλβουκέλη, που μεγάλωσε στη Γερμανία, δηλώνει ότι «οι αξιώσεις των αποζημιώσεων από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο δεν έχουν ξεχαστεί, η Γερμανία μας χρωστά χρήματα» και επισημαίνει ότι σε περίπτωση που οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» συμμετάσχουν στο νέο κυβερνητικό σχηματισμό, τότε θα διεκδικηθούν οι πολεμικές αποζημιώσεις.

Στο ρεπορτάζ παρουσιάζεται το προφίλ της κ. Βουλβουκέλη, η οποία ήρθε στην Αθήνα μόλις πριν από τέσσερα χρόνια και είναι στενή συνεργάτιδα του κ. Καμμένου, ενώ ο αρθρογράφος υπογραμμίζει ότι «η Bundesbank ζήτησε να μην δοθούν μετά τις εκλογές άλλα χρήματα στην Αθήνα, εάν οι Έλληνες δεν τηρήσουν τους στόχους της λιτότητας».