Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Είδαν τον πατέρα τους κρεμασμένο από ένα δέντρο. Δεύτερη αυτοκτονία στο Ηράκλειο σε ένα 24ωρο

Μπροστά στο άψυχο σώμα του πατέρα τους βρέθηκαν τα παιδιά ενός 72χρονου αυτόχειρα που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο 72χρονος, βρέθηκε από τα ίδια του τα παιδιά απαγχονισμένος ...... σε ένα δέντρο στο χωράφι του, έξω από το χωριό Αθανάτων στην εθνική οδό Ηρακλείου - Μοιρών.

Οι οικείοι του αναζητούσαν τον αυτόχειρα από το πρωί όμως λίγο
μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν έφτασαν στο χωράφι του πατέρα τους μήπως τον βρουν εκεί, τον είδαν κρεμασμένο από μια ελιά.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο για να παραλάβει τον 72χρονο.

Τραγική λεπτομέρεια είναι ότι τα παιδιά του βρήκαν το κουράγιο και κατέβασαν από το δέντρο τον απαγχονισμένο πατέρα τους.

Τα αίτια που οδήγησαν τον 72χρονο στο να βάλει τέλος στη ζωή του δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Να σημειωθεί ότι η αυτοκτονία αυτή είναι η δεύτερη που συμβαίνει στο Ηράκλειο μέσα σε ένα 24ωρο καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής ένας 61χρονος αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο.

Ο 61χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πύργου του Δήμου Αρχανών -Αστερουσίων από συγγενικό του πρόσωπο ενώ σε σημείωμα που είχε αφήσει αποχαιρετούσε την οικογένειά του.