Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Γλέζος: "Η Γερμανία μας χρωστά 168 δισ. χωρίς τους τόκους"

Άστραψε και βρόντηξε ο Μανώλης Γλέζος κατά της Γερμανίας με αφορμή την πρόταση για επιτροπεία στη χώρα μας.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Γλέζος αναφέρθηκε στις πολεμικές αποζημιώσεις της Ελλάδας, τις οποίες χαρακτήρισε «δίκαια, πανανθρώπινα αιτήματα που δεν διαγράφονται με τίποτα» και τις οποίες υποστήριξε ότι πρέπει να διεκδικήσουμε καθώς η Ελλάδα είναι η...
... μόνη χώρα που δεν το έπραξε.

Όπως τόνισε ο ίδιος, οι Γερμανοί μας χρωστούν 168 δισ. χωρίς τους τόκους (με τόκους ανεβαίνουν στα 1 τρισ. ευρώ) και σε αντίθεση με την Ιταλία και τη Βουλγαρία δεν πλήρωσε τις αποζημιώσεις:
«Συνεπώς, ο κύριος υπεύθυνος αυτοεξαιρείται και οι κολαούζοι πληρώνουν. Για ποιον λόγο;» αναρωτήθηκε, υπογραμμίζοντας ότι οι Βούλγαροι και οι Ιταλοί φασίστες «δε θα βλέπανε ποτέ την Ελλάδα αν δεν ήταν οι Γερμανοί».

H Γερμανία θέλει να τιμωρήσει την Ελλάδα από φθόνο, κατέληξε ο κ. Γλέζος, επειδή με την ηρωική αντίσταση της κατέρριψε το μύθο για το αήττητο του άξονα με το έπος του ’40 στα ελληνοαλβανικά σύνορα.