Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

H Demi Moore πήγε στο νοσοκομείο από… αέριο γέλιου!

Σοβαρά θέματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Demi Moore. Η 49χρονη ηθοποιός όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με συμπτώματα επιληπτικής κρίσης και εξάντλησης.

Σήμερα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν περισσότερες λεπτομέρειες για το λόγο που η Moore μεταφέρθηκε στα επείγοντα.

Όπως αναφέρουν τα ξένα tabloids, η 49χρονη ηθοποιός κατανάλωσε...
... υπερβολική ποσότητα αερίου γέλιου!

Το εισέπνευσε από ειδικό σωλήνα ώστε να «φτιαχτεί», μόνο που το παράκανε και τελικά έπαθε κρίση, μιας και η εν λόγω ουσία έκανε πολύ κακή αντίδραση με τον οργανισμό της.
   
Την κατάσταση της επιδείνωσαν ακόμα περισσότερα τα συνταγογραφημένα φάρμακα που παίρνει προφανώς για να νικήσει την κατάθλιψη που της προκάλεσε ο χωρισμός από τον Ashton Kutcher.
Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τα υπερβολικά πολλά κιλά που έχει χάσει τους τελευταίους μήνες, έκαναν τον οργανισμό της να καταρρεύσει ολοκληρωτικά.

Για την ιστορία πάντως, να σας ενημερώσουμε πως όσο διάστημα η Demi Moore βρισκόταν στο νοσοκομείο, ο Ashton Kutcher διασκέδαζε ξέφρενα στη Βραζιλία.

Όταν δε ρωτήθηκε για το αν η πρώην του σύζυγος ήταν καλά στην υγεία της, ο 33χρονος ηθοποιός δεν είχε ιδέα…!
πηγη: