Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Παραμένει ως το καλοκαίρι στην ΑΕΚ ο Μανωλάς

Οπως είχε αποκαλύψει το Βήμα σε ρεπορτάζ της περασμένης Παρασκευής 27/1, επιθυμία του 21χρονου στόπερ Κώστα Μανωλά ήταν να παραμείνει στην ΑΕΚ ως το ερχόμενο καλοκαίρι παρά την ασφυκτική πίεση που δεχόταν από την αγγλική Εβερτον προκειμένου να ...
... συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Εν τέλει σήμερα απέρριψε και την τελευταία απόπειρα των Αγγλων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους τονίζοντας πάντως από την πλευρά του ότι ουδέποτε δέχθηκε ξεκάθαρη γραπτή πρόταση από την Εβερτον.

Ισχυρίζεται ότι έγινε αποδέκτης προφορικών προσεγγίσεων από μεσάζοντα (εν προκειμένω τον ατζέντη κ. Θεόφιλο Καρασαββίδη) οι οποίες ουδέποτε παρουσιάστηκαν εγγράφως σε χαρτί που να φέρει τη σφραγίδα της αγγλικής ομάδας και την υπογραφή του προπονητή και μάνατζέρ της κ. Ντέιβιντ Μόις.

Πάντως στο «BBC Radio Merseyside» (ραδιοφωνικός σταθμός του Λίβερπουλ) αναφέρθηκε σήμερα ότι «η ξεροκεφαλιά του έλληνα αμυντικού ήταν η αιτία που χάλασε η μεταγραφή του στην Έβερτον. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων είχαν καταλήξει σε συμφωνία, όμως φαίνεται ότι ο Μανωλάς προτιμά το ελληνικό πρωτάθλημα από την Πρέμιερ Λιγκ».
το ειδαμε εδώ: