Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Το απόλυτο κυνηγητό. Δες το βίντεο που θα σε κάνει να αρρωστήσεις



Ένας μπάτσος και δυο μηχανόβιοι κοντράρονται και το αποτέλεσμα θα το δεις στο βίντεο που ακολουθεί. Αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον κυνηγητό στον πλανήτη.

Στην ουσία οι άνθρωποι σπάνε την πλάκα τους. Για να στο θέσω διαφορετικά ο κύριος που βλέπεις στο περιπολικό, καταρχήν δεν είναι μπάτσος. Είναι όμως 100% χεράς. Αυτά για την αργκό των τεσσάρων τροχών και πιο ειδικά του...
... drifting. Παρεμπιπτόντως δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βλέπεις ένα αυτοκίνητο να πηγαίνει με το πλάι. Και όπου πάει…

Τα ίδια ισχούν πάνω-κάτω και για τους οδηγούς των δυο τροχών. Εντάξει, οι άνθρωποι πρέπει να έχουν τη μηχανή για μαξιλάρι. Εδώ δε μετράνε ιπποδυνάμεις, 0-100 ή άλλα τέτοια όμορφα. Τερμάτισε τα ηχεία και αν δεν αντέχεις τη σάλτσα που κρατάει τα πρώτα τρία λεπτά, πήγαινε το στο fast forward μέχρι το 3:20, και μετά άκου τη Mustang να μαρσάρει.

Το δεν «περιγράφω άλλο» αποκτά νέα διάσταση. Δες το βίντεο. Και μετά δες το πάλι

το ειδαμε εκει: