Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Πάτρα: Γιούχαραν τον Νίκο Νικολόπουλο στην εκδήλωση των τρίτεκνων

Οι λοιποί βουλευτές και πολιτευτές αρκέστηκαν στην προσφώνηση μόνο του ονόματός τους. 
 
Όσο δυνατά και αν προσπαθούσε να μιλήσει ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνος του τομέα εργασίας του κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, τελικά ελάχιστοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να......... ακούσουν τις ευχές για τη νέα χρονιά και τις προσπάθειες που κάνει η Ν.Δ. για τους τρίτεκνους. 
 
Και αυτό γιατί με το που ανέβηκε στο βήμα για να απευθύνει το χαιρετισμό του στους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονέων με τρία παιδιά που έγινε σήμερα το πρωί, όσοι βρίσκονταν στα τραπέζια άρχισαν να τον γιουχάρουν με έντονο τρόπο, ενώ οι χαρακτηρισμοί και οι ύβρεις που ακούστηκαν ήταν ιδιαιτέρως βαρείς. 
 
Μάλιστα οι παριστάμενοι προκειμένου να κάνουν περισσότερο θόρυβο έτσι ώστε να μην ακουστούν τα όσα έλεγε ο βουλευτής, εκτός από τα γιουχαίσματα, άρχισαν να χτυπούν και τα πιάτα, τα φλυτζάνια και τα ποτήρια που βρίσκονταν στα τραπέζια τους με τα κουταλάκια, δημιουργώντας αρκετή φασαρία. Στην εκδήλωση πάντως βρέθηκαν και άλλοι βουλευτές και υποψήφιοι της περιοχής, όμως δεν θέλησε να απευθύνει κανένας άλλος χαιρετισμό.
το ειδαμε εκει: