Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας φωτογραφίας, ειδήσεις , αξιόλογες προτάσεις, προβλήματα στη γειτονιά σας, ανοιχτές επιστολές.... Τώρα έχεις το δικό σου βήμα. Η φωνή σου ακούγεται!
prothselida@gmail.com

fb pop

Χιονίζει προς Καρπενήσι, Δομοκό και Μπράλο



Το πρώτο κύμα του χιονιά επισκέφθηκε τη Στερεά από το, Σάββατο, αργά το βράδυ με ασθενείς χιονοπτώσεις, χωρίς ωστόσο να έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στο οδικό δίκτυο.

Αυτή την ώρα έχουμε ασθενή χιονόπτωση προς Καρπενήσι, Δομοκό και Μπράλο. Η κυκλοφορία γίνεται χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες, όμως οι οδηγοί θα πρέπει να τις έχουν μαζί τους γιατί μπορεί να τις χρειαστούν τις αμέσως επόμενες ώρες. Αλυσίδες προς το παρόν χρειάζονται όσοι θα πάνε στο ...... χιονοδρομικό του Παρνασσού από τη πλευρά της Αμφίκλειας.

Αυτό επίσης που θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα οι οδηγοί είναι η ορατότητα, αφού η ομίχλη έχει εξαπλωθεί σχεδόν παντού, ακόμη και σε πεδινές περιοχές.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr αλατιέρες υπάρχουν σε ετοιμότητα στα κομβικά σημεία, ενώ σε επιφυλακή είναι τα συνεργεία και για την εθνική οδό, δίνοντας πάντα ιδιαίτερη προσοχή σε Μαρτίνο και Αγίους Θεοδώρους.

Σφοδρή χιονόπτωση στο Πήλιο

Το ύψος του χιονιού φτάνει και τα 85 εκατοστά, ανοιχτοί οι δρόμοι από και προς Πήλιο, το Χιονοδρομικό Κέντρο λειτουργεί κανονικά

Σφοδρή χιονόπτωση παρατηρείται αυτή την ώρα στα Χάνια Πηλίου, αλλά και σε όλα τα χωριά του Πηλίου.

Χιονίζει ακατάπαυστα από τις 7 χθες το απόγευμα, ενώ το ύψος του χιονιού στη βάση του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, σύμφωνα με τον πρόεδρο Φίλιππο Χήρα, φτάνει το μισό μέτρο και στη κορυφή αγγίζει τα 85 εκατοστά.
Ο χιονιάς θα μας επισκεφθεί καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια που θα πέσουν ακόμη και στα πεδινά, αφού σε ορισμένες περιοχές θα φτάσουν και μέχρι τη θάλασσα.\

Διαβάστε περισσότερα από το e-volos.gr εδώ

Ο χιονιάς θα μας επισκεφθεί καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια που θα πέσουν ακόμη και στα πεδινά, αφού σε ορισμένες περιοχές θα φτάσουν και μέχρι τη θάλασσα.